Tokyo
Sep.2002
代官山の椊竹シェフが銀座で展開するドルチェ・レストランです。植竹氏は、イタリア料理でありながら強い香辛料を使わず京野菜を大事にされる方なので出来るだけ自然な環境作りを考えました。昼と夜のイメージを変える事を提案し、壁面石積みの一部分をFRPで型取りした照明ブラケットと、間接照明のオン/オフで演出しました
This is a Dolce restaurant by the chef, Mr. Uetake. His cooking approach is to use as little spices as possible and bring out the original tastes of Kyoto Vegetable in Italian style. Therefore the theme is “Nature” and the atmosphere changes by day and night with a FRO cut out light bracket and indirect light control.
Nagoya
May.2023
Kyoto
Aug.2022
Tokyo
Nov.2018
Osaka
Apr.2019
Yokohama
Jul.2020
Singapore
May.2019
Tokyo
Jun.2017
Hong Kong
Jun.2016
Korea
Jul.2019
Taiwan
Apr.2019
Tokyo
Oct.2019
Singapore
Nov.2019
Osaka
Aug.2018
Tokyo
Apr.2017
Tokyo
Apr.2017
Osaka
Nov.2016
USA
Sep.2016
Tokyo
Jun.2016
Yugawara Kanagawa
Nov.2016
Osaka
Apr.2016
Hong Kong
Jan.2016
Tokyo
Feb.2015
USA
Mar.2015
Osaka
Dec.2014
China
Oct.2014
France
Sep.2014
Kyoto
Mar.2014
Osaka
Sep.2013
Osaka
Apr.2013
Tokyo
Mar.2013
Tokyo
Mar.2013
Switzerland
Dec.2013
Osaka
Nov.2012
Kyoto
Dec.2012
Tokyo
Mar.2012
Tokyo
Aug.2012
Malaysia
Jan.2012
Hong kong
Nov.2011
Osaka
Jan.2011
Tokyo
Oct.2009
Tokyo
Feb.2009
Hyogo
Feb.2009
Hong Kong
Jan.2009
Osaka
Mar.2008
Tokyo
Nov.2007
Tokyo
Oct.2007
China
Aug.2007
Osaka
Mar.2007
Tokyo
Dec.2006
Nagoya
Nov.2006
Kyoto
Sep.2006
Osaka
Jul.2006
Kyoto
May.2005
Tokyo
Apr.2005
Osaka
Nov.2004
Osaka
Nov.2004
Kobe
Sep.2004
Osaka
Jul.2004
Kyoto
Jul.2004
Tokyo
Mar.2004
Tokyo
Oct.2003
Tokyo
Oct.2003
Kyoto
Sep.2003
Tokyo
Oct.2003
Kyoto
Sep.2003
Osaka
Mar.2003
Osaka
Nov.2002
Tokyo
Sep.2002
Osaka
Aug.2002
Osaka
Apr.2002
Tokyo
Mar.2002
Kagawa
Feb.2001
Tokyo
Jan.2001
Osaka
Oct.2000
Osaka
Sep.2000
Osaka
Jan.2000
Kagawa
Jan.1999
Kobe
Mar.1998
Osaka
Dec.1996
Tokyo
Mar.2003